[Gentle Reminder..!]

Any biz boleh sertai SCDJ ni sebab contents nya 100% UMUM.

Limited seat available. Baca details di bawah πŸ‘‡


❗
πŸ“£ Special Coaching Dato' Jah (SCDJ) - Kembali Lagi!

Semua orang tahu nak berjaya dlm sesuatu bidang tak kira any bisnes - network marketing atau conventional; any pekerjaan; dunia akhirat - nak berjaya kena ada ILMU!

Dapatkan ilmu dari mentor yang TEPAT dlm bidang tersebut yg bukan shj telah pun berjaya tetapi berjaya dgn cara yg BETUL.

Di bidang usahawan siapa lagi yg punya testimoni GEMILANG yg dah 3 KALI berjaya di 3 BIZ yg BERLAINAN, telah melahirkn lebih dari 10 ORANG JUTAWAN, RIBUAN ORANG berpendapatan 4 ANGKA & 5 ANGKA SEBULAN, malah ada yg 6 ANGKA SEBULAN, dgn cara yg PANTAS & MUDAH; yg dah masuk thn ke-8 berkecimpung dlm dunia keusahawanan, kalau bukan PROVEN TESTIMONI, da living legend Triple MultiJutawan Y.H. Dato' Jahlilawati binti Hj. Abu Bakar, D.I.M.P., seme dgn izinNya :)

Jemput datang ke 'SIGNATURE' training Dato' Jah SCDJ yg akan diadakan pada:

20hb-Mei-2017

Sabtu 9am-6pm (Pendaftaran 8.30am)


BisnesJaya Academy
51-2, Jalan BK 5A/2,
Bandar Kinrara 5,
47180 Puchong,
Selangor


Google Maps: BisnesJaya
https://goo.gl/maps/Ff2jXz6Btkq















Harga asal tiket SCDJ RM890, sebelum2 ini ada mcm2 diskaun harga jadi rm300+, rm200+, rm100+ hingga paling rendah harga RM87 shj. Sempena nk sambut puasa ini, Dato' Jah bermurah hati nak sedekah bagi harga hanya RM50 shj kpd semua!

Masukkan kod kupon "PromoSCDJMei2017"

Huuuuu..... bnyk diskaun bagi nih, tak sambut gak lgi kali ni memang rugi sbb nxt SCDJ tak dapat dah diskaun istimewa banyak mcm ni. Tempat terhad, sapa cepat dpt.

ULANG dtg utk nak MAHIRkn, bukan sekadar TAHU. Dgn tahu shj cukop utk diri anda sendiri, tp nak CONVINCE orglain, kena mahir. Sngt penting juga utk RECHARGE SEMANGAT & ILMU agar lebih laju lgi MOMENTUM anda (momentum sngt penting dlm biz), & lebih PANTAS & TUNTAS lagi KEJAYAAN ANDA!



Any biz boleh dtg SCDJ ni sbb contents nya 100% UMUM, tiada penerangan details tentang produk & marketing plan, hanya bagi contoh2 pengalaman/pengetahuan DJah utk nak bagi lebih nampak point yg DJah terangkan. So, jgn risau yg buat 1 biz shj or tak buat biz platform BisnesJaya - sngt sesuai dtg ke SCDJ :)





Order tiket & details pembayaran, sila layari
https://bisnesjaya.onpay.my/order/form/scdjmei2017
Ingat, masukkn kod kupon "PromoSCDJMei2017"







BELI cepat sebelum kehabisan. PELABURAN terbaik bagi diri seseorang adalah pelaburan utk DIRInya SENDIRI iaitu attend TRAINING.


#scdj #bisnesjaya #bisnesjayaacademy #juangtetapjuang #malaysia

If You Want To Go FAST => Go ALONE!
If You Want To Go FAST, FAR, & BIG => Let’s Go TOGETHER!”